HELLENIC DRONES KALAMATAS

Η πρώτη σχολή για Άδεια Χειριστή Drone, η”Hellenic Drones” τώρα με γραφεία και στην Καλαμάτα!

Η “Hellenic Drones’’ από τον Ιούλιο του 2017, αποτελεί μια σύγχρονη ακαδημία μη επανδρωμένων αεροσκαφών με έδρα την Αθήνα. Με όραμα μας την παροχή  εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου χειριστών και εκπαιδευτών ΣμηΕΑ (Drones) από υψηλά καταρτισμένους εκπαιδευτές ΣμηΕΑ & πάντα με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την αεροπορική παιδεία έρχεται με το νέο γραφείο στην Καλαμάτα.

Το γραφειο τησ hellenic drones καλαματασ μπορειτε να το βρειτε στο κεντρο της Καλαματας και στην οδο Φραντζη 6, 1ος οροφος. Τηλεφωνο επικοινωνιας
27210 85100.

Η παρεχόμενες υπηρεσίες ξεκινούν από τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση υποψήφιων χειριστών ΣμηΕΑ.

Συγκεκριμένα οι άδειες των χειριστών ΣμηΕΑ εκδίδονται για τις παρακάτω κατηγορίες και ανάλογα τη μέγιστη μάζα απογείωσης (Maximum Take Off Mass) του ΣμηΕΑ, ως εξής:

 

ΜΤΟΜ ΣμηΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΩΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ
Μέχρι 1 kg (<1) UAS Pilot A 50 3
Από 1 kg (=/>1kg) μέχρι 4 kgs (<4) UAS Pilot B 50 7
Από 4kgs (=/>4kgs) μέχρι 25 kgs (<25) UAS Pilot C 50 12

 

Η εκπαίδευση των πιστοποιημένων χειριστών μπορεί να συνεχιστεί με Εκπαίδευση EVLOS – εκπαίδευση BVLOS κατάρτιση στην Αγγλική γλώσσα με στόχο το ICAO κ.α

Τέλος μπορείτε να ενημερωθείτε για ειδικά τμήματα σχετικά με ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, όπως Εκπαίδευση εναέριου Ψεκασμού, Πρόγραμμα Εναέριων Επιθεωρήσεων, Εκπαίδευση μεταφοράς φορτίου, Εναέριας επιτήρησης και φυσικής Ασφάλειας καθώς και για εκπαίδευση σε έρευνα και διάσωση.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

hellenic drones kalamata

Hellenic Drones – Εκπαιδευτικό κέντρο ΣμηΕΑ αδειοδοτημένο από την ΥΠΑ.