Εισαγωγή στο προφίλ προϊόντος

Το dji Mavic Air 2 διαθέτει Σύστημα ανίχνευσης με υπέρυθρες ακτίνες και Σύστημα εμπρόσθιας, οπίσθιας και προς τα κάτω όρασης, που επιτρέπουν την αιώρηση, την πτήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και την αυτόματη επιστροφή στην αρχική θέση.

Η λήψη σύνθετων στιγμιότυπων γίνεται εύκολα με τεχνολογίες υπογραφής DJI, όπως το Obstacle Sensing (Ανίχνευση εμποδίων) και το Advanced Pilot Assistance System 3.0 (Προηγμένο σύστημα βοήθειας χειριστή).

Απολαύστε Έξυπνες λειτουργίες πτήσης, όπως QuickShots, Panorama και FocusTrack, που περιλαμβάνει τα ActiveTrack 3.0, Spotlight 2.0 και Point of Interest 3.0. Με έναν πλήρως σταθεροποιημένο αναρτήρα 3 αξόνων και κάμερα αισθητήρα 1/2”, το Mavic Air 2 τραβά βίντεο 4K/60 fps και φωτογραφίες 48 MP. Εντωμεταξύ, το ενημερωμένο χαρακτηριστικό Hyperlapse υποστηρίζει τεχνική time-lapse 8K.

Στο τηλεχειριστήριο είναι ενσωματωμένη η τεχνολογία μετάδοσης μεγάλης εμβέλειας της DJI OCUSYNCTM 2.0, που προσφέρει μέγιστη εμβέλεια μετάδοσης 10 χλμ. (ισχύουν περιορισμοί ανάλογα τη χώρα ή τις συνθήκες πτήσης) και προβολή βίντεο από το αεροσκάφος στην εφαρμογή DJI Fly σε κινητή συσκευή έως και 1080p. Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί και στα 2,4 GHz και στα 5,8 GHz και μπορεί να επιλέξει αυτόματα το καλύτερο κανάλι μετάδοσης χωρίς χρόνο αναμονής. Το αεροσκάφος και η κάμερα μπορούν εύκολα να ελεγχθούν, χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα κουμπιά.

Το Mavic Air 2 έχει μέγιστη ταχύτητα πτήσης 68 χλμ./ώ. και μέγιστο χρόνο πτήσης 34 λεπτά, ενώ ο μέγιστος χρόνος λειτουργίας του τηλεχειριστηρίου είναι έξι ώρες.

  • Ο μέγιστος χρόνος πτήσης δοκιμάστηκε σε περιβάλλον χωρίς άνεμο ενώ πετούσε με σταθερή ταχύτητα 18 χλμ./ώ. και η μέγιστη ταχύτητα πτήσης δοκιμάστηκε σε υψόμετρο επιπέδου της θάλασσας χωρίς άνεμο. Αυτές οι τιμές είναι μόνο για αναφορά.
  • Το τηλεχειριστήριο φτάνει τη μέγιστη απόσταση μετάδοσης (FCC) σε ανοιχτή περιοχή χωρίς ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές σε υψόμετρο περίπου 120 μ. Ο μέγιστος χρόνος λειτουργίας δοκιμάστηκε σε εργαστηριακό περιβάλλον και χωρίς φόρτιση της κινητής συσκευής. Αυτή η τιμή είναι μόνο για αναφορά.
  • Τα 5,8 GHz δεν υποστηρίζονται σε ορισμένες περιοχές. Τηρείτε την τοπική νομοθεσία και τους κανονισμούς.

Δείτε παρακάτω εκπαιδευτικά βίντεο για το Mavic Air 2 καθώς και το εγχειρίδιο χρήσης (Manual) στα Ελληνικά.

Περιεχόμενα εγχειριδίου χρήσης

  • Χρήση του παρόντος εγχειριδίου
  • Προφίλ του προϊόντος
  • Αεροσκάφος
  • Τηλεχειριστήριο
  • Εφαρμογή DJI FLY
  • Πτήση
  • Παράρτημα

Mavic Air 2 Εγχειρίδιο χρήστη εκδ. 1.0


Εκπαιδευτικά βίντεο για το Mavic Air 2 

 

Διάγραμμα του αεροσκάφους Mavic Air 2

Δείτε το τηλεχειριστήριου του Mavic Air 2 και γνωρίστε όλα τα κουμπιά