Τα συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών εισβάλλουν στην κοινωνία, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι παραπάνω φορείς, συνεργούν σε μία Ημερίδα που θα προηγηθεί εξειδικευμένων μαθημάτων αποσκοπώντας στην καλύτερη κατανόηση των ευκαιριών και των προκλήσεων που αναδύονται από τις εφαρμογές των Drones.

H Ημερίδα – εργαστήριο εξετάζει την επίδραση και τις αλλαγές στην  Δημοσιογραφία / Επικοινωνία με τις εφαρμογές Drones, με παράλληλη εστίαση σε συναφείς πτυχές, όπως θέματα ιδιωτικότητας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.α.

Το πρώτο «Drone Journalism Workshop» με Θέμα «Drone Τechnology is Τransforming Journalism», θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, στο Στούντιο Ε – Λεωφόρος Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, όπου θα παρουσιαστεί και το νεοσύστατο εργαστήριο του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικονωνίας, Drone Journalism Lab που λειτουργεί στο πλαίσιο των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου..

Το εργαστήριο – ημερίδα απευθύνεται σε δημοσιογράφους, επαγγελματίες επικοινωνίας αλλά και πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρέχει η αξιοποίηση των Drones στην ενημέρωση, αλλά και τους τρόπους που αλλάζει η καθημερινότητά μας από τις σχετικές τεχνολογίες.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, απαιτείται όμως προ – εγγραφή

Περισσότερες πληροφορίες info.qjnt@gmail.com

 

Πηγή: https://www.advertising.gr