Η DHL εγκαινιάζει την πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη και έξυπνη υπηρεσία παράδοσης με drone

0

Η DHL Express, ο κορυφαίος διεθνής παροχέας υπηρεσιών άμεσης παράδοσης στον κόσμο, και η κορυφαία εταιρεία ευφυών αυτόνομων εταιρειών εναέριας κυκλοφορίας παγκοσμίως EHANG, έχουν ξεκινήσει μια στρατηγική συνεργασία για να ξεκινήσουν από κοινού μια πλήρως αυτοματοποιημένη και έξυπνη λύση smart drone delivery σε αστικές περιοχές της Κίνας.

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου EHang στο Guangzhou, με τη συμμετοχή ανώτερων στελεχών και από τις δύο εταιρείες. Αυτή η πρωτοποριακή λύση λαμβάνει την εναρκτήρια πτήση για έναν πελάτη της DHL, καθιστώντας την DHL την πρώτη διεθνή εταιρεία express που παρέχει μια τέτοια υπηρεσία στην Κίνα. Σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο στις συνεχείς προσπάθειες των δύο εταιρειών να φέρουν καινοτόμες και έξυπνες λύσεις με μεγαλύτερη αυτοματοποίηση στην αγορά.

DHL Drone Delivery

Αυτή η έξυπνη λύση για την παράδοση μέσω drone θα ενισχύσει τις δυνατότητες παράδοσης της DHL και θα δημιουργήσει μια νέα εμπειρία στον πελάτη στον τομέα της παράδοσης, η οποία θα ανοίγει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για βιώσιμη ανάπτυξη και μεγαλύτερη οικονομική συμβολή. Δεδομένης της αυξανόμενης προβολής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και της παράδοσης B2C στην Κίνα, η χρησιμοποίηση drone στις υπηρεσίες ταχείας παράδοσης προσφέρει μια καινοτόμο λύση για την κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων για παράδοση ευαίσθητων στο χρόνο, ιδίως για την παράδοση στις αστικές περιοχές.

Η DHL θα συνεχίσει να εντοπίζει νέες διαδρομές που μπορούν να αναπτυχθούν για πελάτες που χρειάζονται προσαρμοσμένες υπηρεσίες  και λύσεις τροφοδοσίας και θα συνεργαστεί στενά με την EHang για τη δημιουργία μιας δεύτερης γενιάς των αεροσκαφών στο εγγύς μέλλον που θα βελτιώσουν περαιτέρω την χωρητικότητα και την εμβέλειά τους σε δρομολόγια.